Sommar övergår till höst och vinter... men snart så...

Sommaren är slut!! Hösten står för dörren, flyttfåglarna packar ihop och drar söderut och vi campare packar också ihop men de flesta av oss stannar ändå kvar på våra nordliga breddgrader även över den årstid som jag definitivt inte behöver.

Allt prat om hur mysigt det är att tända ljus på hösten är bara ett bedrägligt och utstuderat sätt att minska ångesten. Precis som pratet om den fantastiska snön som gör att det blir så ljust och fint. Varför kan det inte få vara ljust och fint utanergår  snö? Sommar´n är varm, ljus och fin utan snö, är inte det att föredra kanske..., jag bara undrar? 

                            
                                       Sommar är definitivt behagligare än höst

Hur som helst, nu är det avslutat på Filsbäck så när som på lite kvarvarande "underhåll" av blommor som vi inte kunnat slänga. De går bara inte att kasta bort när de är som finast, pelargonier och bollkryss som fullständigt dignar av blommor och knopp får bara inte hamna på tippen. Samtidigt får vi anledning att göra lite "återbesök" så nedtrappningen går lite försiktigare både mentalt och fysiskt.

Sommaren har trots allt varit riktigt bra tycker vi när vi summerar perioden april till september. Visserligen har vi väl tömt regnmätaren lite oftare än vad som är normalt men ändå känns det som en riktigt bra sommar ur många synvinklar. Brukar använda måttstocken "frukostätning ute" och med den som hjälp kunnat konstatera att det varit ganska många såna morgonstunder i sommar, därför alltså en "bra" sommar. Det har även blivit många och ganska långa kvällar ute tillsammans med trevliga vänner, sång och musik och allmänt skôjigt!  

Förresten, än är det inte riktigt slut, vi kommer att bo ytterligare en vecka på Filsbäck i höst. Nämligen dags att renovera vårt badrum i sta´n, då blir det Filsbäcks camping med Bengt-Åke och husvagnen som får ta hand om oss igen. Ser faktiskt fram emot detta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0