Go´morron Trafikverket

ÄNTLIGEN! Trafikverket har tagit åt sig av kritiken och lovar att fixa ny beläggning på 44:an genom Filsbäck under hösten. Är det inte fantastiskt vad dessa beslutsfattare kan åstadkomma, visserligen efter en stormflod av kritikiska röster men ändå. Sent skall syndar´n vakna, med betoning på sent!

                                     
                                       Det var länge sedan vi såg detta i Filsbäck


Trafikverkets "beläggningsansvarige" förstår kritiken säger han men påpekar samtidigt att eftersom anslagen minskat med 45 miljoner så har man prioriterat vägar med högre hastighet då det är "lättare för bilisterna att kryssa mellan groparna där hastigheten är låg". Trafiksäkerhetens företrädare har alltså lämnat oss några kloka ord "på vägen", samtidigt som vi läser att dödsolyckorna i länet har ökat oroväckande. Tycker mig läsa i stort sett varenda dag i tidningarna hur alliansregeringens företrädare i Skaraborg slår sig för bröstet och talar om sina ökade satsningar på vägunderhåll och andra infrastruktursatsningar men, men...... 

Kommer av nån anledning att tänka på Kejsarens nya kläder men nu verkar kejsaren (44:an) för stunden få på sig en liten skylande täckelse, som för tillfället gömmer undan den tydligaste exponeringen av lurendrejeriet. Men tack ändå, vi nöjer oss med sååååå lite som ni vet.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0