Traditioner, Villa samt ladugårdsförman Anders Borg



Så var det dags att ta farväl av allt som hör julen till, inte minst alla uppskruvade förväntningar och återhållen(?) irritation över köer och stressade människor. Alla måste ju bara göra det där som förväntas av var och en oavsett om det behövs eller inte. Fortfarande är vi styrda av traditioner även om det kanske avtagit något med åren. För egen del så har julen inte inneburit några speciellt stressande moment, det har rullat på i stort sett som det brukar. 

              
                                           Så mycket större är Villa
             
Inte förrän nu då annanda´n närmar sig börjar det kännas lite stressat, Villa/Lidköping har ju inte rosat marknaden så här långt och nu väntar en ny "måstematch", den här gången mot IFK Kungälv på Skarpe Nord, inga gratispoäng där inte, nu gäller det att varenda Villaspelare visar att man är betydligt bättre än tabellen visar. Våga vinna, var inte så förbannat rädda för att förlora. Ett lag som inte vågar göra mål av rädsla för att istället släppa in ett kommer aldrig att bli ett vinnande lag.

Dags att kliva fram och visa både motståndare och er själva att ni minsann vågar, att vända hem nio gånger av tio ger inga poäng så enkelt är det. ALLA måste våga göra det där lilla extra, inte förlita sig på att nån annan löser knuten. Hjälp varandra genom stenhårt arbete så kommer segrarna. Upp till bevis, en seger i Kungälv så är laget på G igen!

Finanansernas konung Anders Borg är en dålig bonde
För övrigt känns det som tidigare, världen fortsätter se ut som den gjorde före julen, varslen står som spön i backen och ekonomin kräver ständig respiratorhjälp för att överleva morgondagen. Världens alla statsmän försöker överträffa varandra med sina insatser för att rädda det som räddas kan. 

                                   
                  De här två skulle inte ha det fett...... med Borg som bonde

Det är väl egentligen bara vår egen finansminister Anders Borg som tycker att vi just nu måste "samla i ladorna". Ungefär lika dumt som om bonden skulle spara vinterns hö för att utfodra djuren till sommaren. Låter korna svälta under vintern för det gäller ju att "spara i ladorna" minsann. En evinnerlig tur att inte Borg är bonde, då hade han säkert blivit åtalad för både vanvård och djurplågeri! Men den risken behöver han aldrig ta, han vanvårdar ju bara simpla människor, det är en jäkla skillnad det.

Trots detta, en God fortsättning på Julen. 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0