Holger (kd) en skrämmande jultomte

Kan inte låta bli att kommentera en liten artikel i Lidköpingsnytt där Kris(t)demokraten från Spiken, Holger Gustafsson önskar alla en god jul. De som får ta del av Holgers storsinthet är de mindre bemedlade och andra på samhället nedersta stegpinne.

                                  

                         Onödigt med gran, det räcker med ett leende.....?

"Den hemlöse du möter på gatan är också människa och förtjänar ett leende. Din granne som firar jul ensam är värd att bli bjuden på kaffe och pepparkaka".

Den hemlöse på gatan är också människa och förtjänar ett leende!!
Han uttrycker sig så j-a förnedrande och skall på nåt idiotiskt sätt försöka verka storsint och medkännande. Detta förstärker bara vad jag alltid tyckt om dessa skenheliga   frimicklare. Ett leende är vad alla som kämpar för att överhuvud taget få tillvaron att gå runt behöver i juletid. Det värsta med Holger och hans kristdemokratiska anhang är att hans cyniska sätt att se på eländet speglar partiets människosyn på ett närmast perfekt sätt.  

"För Kristdemokraterna betyder de mycket att få dela med sig av sitt hjärta", säger han vidare. Inget överraskande precis, för något annat är de definitivt inte beredda att dela med sig av! Måste säga att det var länge sedan jag blev så oerhört besviken och förbannad trots att det finns mycket varierande "skit" att läsa varje dag.

Kom igen Holger, du kan väl knalla runt på sta´n och dela ut några leenden så kanske julen blir den högtid som många inte får chansen att uppleva annars. Hoppas vi möts så jag får tillfälle att ta emot din oerhörda gåva!


Kommentarer
Postat av: Oven

Bra att du skrev detta Ronny, då slapp jag.

Kände precis samma sak när jag läste skiten han vräker ur sig. Först ser de till att folk hamnar i skiten, sen visar de sitt "storsinne" med ett leende och förväntar sig ryggdunkar, fy f..

Han lär nog få det hett om öronen den dag det är dags att "bege sig".

2008-12-12 @ 22:10:14
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0