Villa överraskar..... men tyvärr negativt!

Läser på text-tv att Villa/Lidköping med nöd och näppe klarade 4-4 mot jumbolaget Gripen/Trollhättan på Slättängsbanan i eftermiddags, kvitterade genom Jesper Bryngelsson efter 93 minuter. Jag tillhör dem som hela hösten har väntat på islossningen, att laget skall börja utnyttja det man är bra på. Skridskoåkningen som alltid är ett signum för Villa fungerar inte, ingen vill ha bollen, ingen vågar ta de där avgörande besluten utan alla väntar på att någon annan skall göra det som krävs. 

                                     
                                       Dags att fler än Jesper kliver fram och levererar.......

Det som överraskar mig mest är att trots att laget inte vågar satsa framåt så tappar man otroligt mycket isyta bakåt vilket i klartext betyder att man varken har en hjälpande uppbackning bakåt eller framåt. Kan ju bara bero på att självförtroendet för tillfället är lika med noll, ingen vågar göra det där lilla extra. Jo förresten, man försöker var och en göra det där som alla skulle hjälpas åt med. 

Jag tillhör definitivt dom som fortsätter tro på en vändning, men den måste komma snart annars börjar till och med jag tvivla. Kan man inte prestera bättre mot bottenlaget Gripen är det absolut oroande. Vet att det är populärt att kräva olika åtgärder då det går tungt och det vet väl tusan om det inte är dags att göra nånting ganska snart. Att sparka tränare till höger och vänster är kanske inte det rätta men nånting behöver uppenbarligen göras. Är övertygad om att man diskuterar olika åtgärder och kan bara hoppas på att föreningens ansvariga kommer fram till en lösning där alla parter kan känna att man gör vad som rimligen kan begäras.

Oavsett vilka beslut som kommer att fattas framöver är det ju trots allt spelarna som har det stora ansvaret, det är dom som skall utföra det vi vet att de kan, nu gäller det att var och en tar fram det där lilla extra och förhoppningsvis får den hjälp, stöttning och framförallt får tydligt ställda krav på vad som förväntas av var och en. Lite jävlar anamma alltså, att alla knyter näven i fickan och bestämmer sig för att nu är det vi som skall visa alla belackare att vi kan!

Ni får två matcher till på er för att visa vad ni kan, har det inte blivit bättre efter detta är det definitivt dags att göra en ordentlig rensning i ledarskapet. Klara besked!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0