Spökligt tomt på sta´n, men fullt i Ishallen?

Ingen tvekan om att det är Hallowen. Spökligt tomt på torget som annars är den stora mötesplatsen i Lidköping på lördagar. Förresten är det folktomt i hela sta´n, inte en själ ute på Allhelgonadagens förmiddag. Jo förresten, burksamlarna pilar runt som skållade troll för att hinna först, konkurrensen är stenhård, finns ändå några som innan burken åker ner i kassen hinner provsmaka resterna av innehållet, inga kräsmagar där precis, allt går att dricka om bara
viljan finns

.Torget 081101
En ovanlig syn en lördagsförmiddag

För övrigt syns det som vanligt tydliga spår efter gårdagskvällens roande underhållning. Ljung och andra växter uppryckta och slängda, skyltfönster sönderslagna plus en och annan kossad glasflaska. Självklart några söndersparkade cyklar också, det har ju varit fest gubevars, men utöver detta så ser sta´n ut att ha klarat av även denna fredagskväll med hälsan i behåll.

Festen är slut

Festen är slut för den här gången

Ishockeyfest ikväll
16.30 i eftermiddag blir det ishockey för min del, tänker bänka mig i Ishallen för att se hemmalaget HC Lidköping U16 ta sig an Jonstorps IF i en tidig seriefinal i Elit Region Syd. Kan bli en riktigt trevlig tillställning med två av seriens för tillfället bästa lag. Hoppas jag får sällskap av ytterligare några hundra personer som vill se ungdomshockey när den är som bäst. Vi ses!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0