Handikapp med olika innebörd

Har under den senaste tiden upptäckt ett handikapp som verkar bli alltmer vanligt. Ett förvånande stort antal unga har av nån oförklarlig anledning tvingats steloperera sitt högra långfinger. Alla kan ju räkna ut hur det ser ut då de i all vänlighet försöker heja på oss andra och fingret pekar rakt upp, kan inte vara speciellt trevligt för dessa stackars vänliga men handikappade stackare. 

                                              
                                               Tråkigt handikapp

Enligt expertis på området så brukar problemet minska med stigande ålder, vanligtvis så "mjuknar" just dessa leder med åren till skillnad mot övriga leder i kroppen. Alltid nåt att se fram emot på äldre dar.

                                                        
                              Den ena mördaren är inte bättre än den andra...

Påsken är på gång, bara att hoppas att inte några aktivister får för sig att mata hönsen med glasbitar så äggtoddyn blir förstörd. Tyvärr finns det personer som i sin iver (ibland missriktad) att skydda djuren väljer att göra det på sätt som inte främjar tilltron till deras ideologiska syften. Eftersom det förekommit på flera olika platser och i olika matvaror är det väl troligt att det är en organiserad handling, inte en ansam sjuk stackare som hamnat fel i livet. I så fall är det ju ännu allvarligare om dessa organiserade "terrorister" väljer att fortsätta sin aktion. Vem vet var det kommer att sluta, de själva verkar inte bry sig speciellt om sina medmänniskor i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0