TVÅ glädjespridare

Idag är jag fortfarande på strålande humör, ingen kan ta glädjen ifrån mig. Inte ens då jag läser om hur förtroendet för Mona Sahlin och Wanja Lundby-Wedin fullständigt rasat till botten den senaste tiden. Runt 90% av de tillfrågade i olika undersökningar har inte förtroende för dessa båda damer. Jag som är glad och nöjd kan inte förstå varför, de har väl verkligen gjort sitt yttersta för att ge Reinfeldt vind i seglen.

                                                   
                       Ungefär så här ser förtroendekurvan ut idag...

Varför skall vi då skälla på dom, jag tror i alla fall att Allianspartierna är glada och lyckliga över hur (S) företrädarna spelar sina kort och då har de ju åtminstone lyckats sprida glädje omkring sig, i alla fall till några. Som vi numera vet så är ju glädje och tillfredsställelse nånting som gör oss friskare, därför är jag övertygad om att de mer besuttna numera inte behöver söka sjukvård, därmed behöver de inte använda sig av sina gå-före-i kön-försäkringar i sjukvården vilket ökar möjligheten för "vanliga Svenssons" att komma intill i vården lite snabbare. Se där, bara positivt om man tänker positivt!!

                                             
                                                                Kul på hjul....

Nu är det dags att sätta sig på Viragon (obs inte Viagran) och blåsa till Trollhättan. Det är nämligen div 1-hoppning hos Trolhättans Sportryttare med ett starkt LRK-lag på plats. Det blir spännande och förhoppningsvis en trevlig dag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0