Kräftskiva med brännboll, tufft för en gamling.

Gårdagskvällen innebar kräftskiva med barn och barnbarn. Ett klassiskt kräftkalas med allt vad som tillhör plus lite till där femkampen med den avslutande brännbollen ute i hästhagen var ett riktigt mandomsprov för en snart 65 år gammal räv. Men som vanligt får man förlita sig på sin grundkondition och rutin, ungdomarna har ju lite andra förutsättningar. Vid 23-tiden var det dags att säga tack och hej, det gäller ju att vara på alerten dan efter också. Då hade barna även hunnit med att gratta den "gamle" och önskat lycka till som pensionär. Trevligt så det förslår!

Alltså uppstigning 07.30 och därefter äntring av motorcykeln för resa till Vara och hopptävlingar hos Vararyttarna. Amanda och nytillskottet Wellasar gjorde en kanontävling, första starten för Amanda på Wella blev en trevlig upplevelse. Att Wella är en dam med egna idéer visste vi väl alla som sett henne under de senaste veckorna men vilken kapacitet när det stämmer. Med några månader av kvalitetsträning skall hon kunna prestera riktigt bra, det visar dagens tävling med tydlighet.

                       

                                      En riktigt trevlig holländska som vet vad hon vill



Framförallt att Amanda känner att det är det bästa hon nånsin suttit på som hon säger gör att det går att ha höga förväntningar. Tyvärr fick Valpolicella stanna hemma beroende på en tappad sko och lite problem med en hov, synd för det är också en spännande häst som kan överraska.

Hade för en stund sedan besök av Josefin och Jörgen Åhman som kom med Dajmtårta för att få lite fika. Som vanligt hann vi med lite spelning också, det brukar höra till vid deras besök. En trevlig dag utan tvekan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0