Hästhoppning, allsång och kräftskiva

Vad gör man en dag som denna? Lätt regn och riktigt gråväder skapar ingen större inspiration måste jag säga. Hade tänkt mig att stå ett par timmar vid ridpaddocken och kolla barnbarnens ridträning men det känns som det inte riktigt är läge idag.

                               
                                                Arkivbild på Amanda och Cherry Lou

Annars är det faktiskt riktigt spännande för tillfället att följa framförallt Amanda och Wellasar, hennes senaste tillskott i stallet, en Holländsk sexåring med fantastiskt bra hoppblod. Även fyraåriga fullblodsstoet Valpolicella börjar bli riktigt intressant och snart treåriga South Africa är också en spännande utmaning som kommer att "köras igång" i höst med inridning och allt vad som tillhör. Att jobba med och utveckla unghästar är krävande men en fantastiskt spännande utmaning.

                                                      
                                                 En trevlig tradition på Skansen

Det var lite positiva tongångar efter allt negativt som kommer fram varje dag, hoppas kunna hålla den tråden ett tag. Kvällen kommer att tillbringas framför teven med Allsång på Skansen bland annat. Säsongsavslutningen av denna 30-åriga tradition kan bli riktigt bra, Anders Lundin brukar få till det med bra artister och trevligt mellansnack. Kanske Robert Gustavsson dyker upp som som Anders Lundin, vem vet vad denne filur hittar på. Hur som helst så är Skansenallsången betydligt bättre än Lotta på Liseberg om jag får meddela min uppfattning.

Veckan för övrigt ser ju ut att bli en riktig sommarvecka, värmen är på väg och det kanske till och med kan bli ett dopp i Vänerns aningen kyliga vatten. Veckan kommer att toppas med kräftskiva på lördag då barn och barnbarn kommer för att se till att "gubben" tar klivet in i det riktiga pensionärslivet på ett anständigt sätt. Söndagen kommer troligen att tillbringas i Vara där Amanda tävlar med två av sina hästar. Ingen risk att bli sittande sysslolös, det finns alltid att göra om man vill. Skall i ärlighetens namn säga att det inte är alltid man vill men det är en annan sak. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0