Löpsedlarna skrämmer, midsommarfirandet i fara

Kvällstidningarna som de kallades förr, numera morgontidningarna, slåss med alla medel och basunerar ut den ena katastrofen efter den andra för att få oss att köpa just deras alster. Inför midsommarhelgen är det självklart vädret som är av högsta intresse. Ena tidningen påstår att SMHI varnar för både översvämningar och orkanvindar, nästa påstår att samma väderinstitut lovar sol och värme medan tevekanalerna försöker analysera väderkartor så ingen, inte ens meteorologerna till sist har en aning om vad de egentligen sa igår.

                                                 
                                          Det blir väder även i midsommar

Torka och missväxt är väl de skräckvisioner som ligger närmast som nummer ett  på löpsedlarna framöver, det borde locka till köp, vi älskar ju att läsa om sånt som förskräcker. Förresten så är ju dessa kvällsblaskor inte speciellt intresserade av vad som egentligen sker på den mer "normala" nyhetsfronten. 75% av innehållet är inget annat än rent jäkla skvaller, vem som gjort vad med vem och varför Magnus Hedman nobbade Graaf. Spännande så det förslår, Hänt i Veckan har snart inte en chans mot Expressen och Aftonbladet, kanske dags att de istället börjar trycka allmänna nyheter, det skulle kunna vara en chans att överleva i skvallerkonkurrensen.

                                                        
                                      Tradition som inte går stoppa oavsett väder

Midsommarvädret blir som det brukar, lite moln, lite sol, lite regn, lite av allting. Ävan firandet blir som det brukar, lite potäter, lite sill lite gräslök, en liten nubbe eller två och dans kring stången. Kanske lite mer av nånting av detta, inte vet jag. bara att avvakta och se.

Kommentarer
Postat av: Oven

Kvällsblaskor o kvällsblaskor. Förr var de ju det när det inte gick att köpa dem förrän sen e.m., men nu är det ju dagstidningar.

2009-06-16 @ 16:27:34
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0