Carin Lexmons (M) mediastyrning med förhinder

Oppositionspartierna i Lidköping visar äntligen vad de står för. Partier som i sin politik pratar om frihet för individen och ett rättvist samhälle. Reglering och styrning verkar istället vara ledstjärnan för tillfället. Att som allianspartierna igår försöka lägga munkavel på våra mediarepresentanter är väl nåt av det lägsta och mest korkade man kan göra. Frihet och öppenhet får tydligen bara förekomma då det gynnar deras egen sak på nåt sätt.

                                                   
                                          Alliansen och Lexmons ideologi...??

Att redaktör Smitterberg inte lät sig tystas känns betryggande, att Carin Lexmon (M) senare på kvällen kontaktar Lidköpingsnytt och beklagar utspelet visar bara att borgarna till slut insåg att de inte längre kan manipulera och styra tidningsvärlden, nu finns det tuffare aktörer på banan vilket känns befriande. Tidigare har det riskerat att regna in i näsorna på Lexmon & Co, kanske de blir lite mjukare i nacken efter detta.

Kan förresten i sammanhanget berätta att jag i stort sett varje dag tar en morgonpromenad från Filsbäck till Lexmon Platz där jag vänder och med lätta steg återvänder mot Filsbäck. Lexmon Platz kallar jag området vid Sandbäcken där det tidigare fanns ett jordupplag vilket engagerat moderaten Lexmon så till den milda grad under flera år. Funderade faktiskt idag på om inte kommunen borde skylta platsen ordentligt, skapa nåt slags monument över vad Carin Lexmon "åstadkommit" under sin tid som politiker. Ett litet gratistips till kommunen, men vänta för all del tills den kommunala ekonomin tillåter, och låt inte tidningarna få veta vad som är i görningen då blir det bara obehag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0