Obama en världsnolla jämfört med Maud Olofsson...

Hur skulle världen se ut om vi inte hade MAUD OLOFSSON, denna äcklig självgoda representant för den svenska alliansregingen. Jo självklart betydligt mer human och en nolla mindre. Såg denna lismande madame i teve på morgonen där hon med sin vanliga överförmyndarmin fullständigt sågade både USA och Tysklands insatser för att rädda bilindustrin och därmed minst hundratusen jobb!

                                                            
                Cynismens företrädare samlade, kallas visst allians för Sverige

Denna högfärdiga primadonna gjorde klart för oss oförstående att bådeUSA och Tyskland hade försatt sig i en oerhörrt riskabel situation då man går in som ägare i GM. "Staten kommer aldrig att bli en bra ägare av biltillverkning" säger denna fullständigt nollställda kärring och menar att Sverige aldrig skulle bedriva en sån politik som dessa risktagande länder gör. Nej tacka fan för det, hennes allianskamrater skiter väl fullständigt i hur det går för landets arbetare och tjänstemän bara eliten får sitt.

Barack Obama och Angela Merkel har till skillnad mot Maud Olofsson och de svenska allianspartierna tagit sitt ansvar och förstått det internationella värdet av att upprätthålla denna oerhört värdefulla industrisektor. Oavsett hur man i framtiden kommer att producera fordon så kommer det med säkerhet att fortsätta vara en av samhällets stora aktörer och stöttepelare vad gäller tekniska innovationer och därmed även sysselsättning och som en följd därav generera pengar till inblandade nationer. Detta har gått spårlöst förbi Maud Olofsson och den svenska regeringen, de står som vanligt fullständigt handfallna och pratar enbart om att "vi måste vara försiktiga med skattebetalarnas pengar". Dessa pengar som till stor del hamnat i fickorna på redan välbeställda skattesmitare. Regeringen har på sina knappt tre år vid makten försökt inbilla svenska folket att de är de enda som är rädda om landets ekonomi.

                                                                     
Tidigare Sparbankens symbol, numera är det Allians för Sverige som ser ut som en gris

Samtidigt har man sålt ut de mest värdefulla svenska företagen till hugade spekulanter, statligt ägda företag som genrerat miljarder i årlig vinst till den svenska statskassan. Detta är att vara rädd om skattebetalarnas pengar enligt alliansen. Enligt mitt enkla sätt att se på problemet är detta endast en skiten ingrodd högerideologi som säger att går det att tjäna pengar så skall det vara privat, resten kan staten ta hand om. Fy fan!

Kommentarer
Postat av: Oven

De sålde företag för att amortera på statsskulden påstod de och detta skulle spara mer pengar än vad företagen i sig genererade. Nu ökar de på statsskulden utan att ha kvar några inkomster från företagen de sålt så hur låter deras argument nu då tro????????????????????? IDIOTER!!!!

2009-06-02 @ 20:59:46
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0