Lagerbäck räddad av Malta

Vinst mot Malta!! Lagerbäck kan andas ut, alla så kallade experter har ju talat om ödesmatchen för Lagerbäck, vinst för fotbollslandslaget så kan han sitta kvar som förbundskapten, förlust så är det bara att kliva åt sidan. Nu blev det vinst men vad betyder det egentligen, Lagerbäcks fegfotbollsfilosofi har sen flera år spelat ut sin roll, i fortsättningen gäller det att vårt kära landslag får en ledare som gör att vi kan börja hoppas på positiv fotboll igen.

                                     
                                Ett gäng förstört av en div 5-tränare

Att våra så kallade "stora" sportjournalister fortfarande håller fegisarna Lagerbäck och Andersson och  om ryggen är ingalunda förvånande. Det gäller att "inte bita den hand som föder en", det vill säga, det gäller att klappa rätt personer på ryggen för att få vara med i de fina salongerna. Hör just nu på de så kallade experterna i teve och där låter det precis likadant. Lagerbäck och Andersson sitter säkert efter 4-0 mot division 5-laget Malta där hemmalaget med alla sina välbetalda primadonnor prisas efter "en väl genomförd match där Ibrahimovitch visade prov på sin skicklighet som fotbollsspelare". Jag som satt och undrade när Ibrahomivitch skulle visa prov på sin skicklighet som fotbollsspelare. Men det är klart, jag är ju ingen välavlönad expert.

                                                '
                                                   Svårt i landslaget

Att  Zlatan inte får chansen att visa sin kapacitet kanske ändå i första hand beror på omgivningen. Den ende, som förutom Majstorovic och Anders Svensson, imponerade på mig var Behrang Safari, en underbar spelare med härligt självförtroende som antagligen haft öronproppar i öronen under ledningens genomgång, han spelar som han lärt sig att spela fotboll, alltså en mix av kunnande, inspiration, ödmjukhet, självdistans och total avsaknad av respekt för omgivningens krav. Alltså en riktig lirare som inte ledningen förstört!!!

Lagerbäck och Andersson har en del att lära av en sån spelare där positiva tankar och optimism är det som gäller. Roland Andersson var efter matchen inte det minsta bekymrad för sin roll som landslagsledare. 
-Det finns så många som tycker olika saker, jag har ett par stycken som jag litar på, säger denne självgode landslagsledare.
Han borde veta bättre, det finns ganska många han borde lita och lyssna på, jag är en av dem!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0