Födelsedag samt en del annat smått och blandat

Äntligen en liten positiv blänkare i "vårmörkret". Ringde just och grattade äldsta barnbarnet Amanda som fyller 18 idag, en stor dag i livet där man hux, flux betraktas som vuxen och har rätten -och skyldigheten- att ta ansvar för sitt liv. Skall om en stund till Ljungen och fika med vännerna, därefter blir det Skara och tillsammans med Jörgen spelning för kommunalpensionärerna. Brukar vara trevliga tillställningar så här på vårkanten med alla positiva och pigga pensionärer.

                                
                                    18 årsdagen, en stor dag i livet...
Kan väl lika gärna rapportera om morgondagen också för att visa hur det ser ut för en dagledig. På förmiddagen gäller det att plocka av tillbehör på MC:n inför besiktningen vid lunchtid, det är ju inte tillåtet med "lamskärmar" exempelvis vilket jag har på extraljusen och blinkerslamporna. Bort med dessa, besiktiga och montera tillbaks dom igen!! Ja, ja, ögontjänare kallas det visst men det får jag väl ta, jag är i gott sällskap vet jag.

                                                
                                          Så kan det se ut i värsta fall..

    
På eftermiddagen blir det resa till Kärnsjukhuset i Skövde för UL-undersökning av stora kroppspulsådern, en undersökning som Västra Götalandsregionen genomför på alla manliga 65-åringar. En helt riktig satsning då omkring 1000 personer dör i Sverige varje år på grund av brustet bråck på stora kroppspulsådern. Jaha, säger nån, det är klart att bara gubbarna skall ha denna förmån. Faktum är att bråck på stora kroppspulsådern är betydligt vanligare hos män än hos kvinnor, antagligen därför detta särskiljande. Så var det med detta, fredag är fortfarande inte inbokad men det kommer säkert nånting.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0