Idioter som inte fattat att de är just idioter

Örgryte IS, den anrika göteborgsklubben har stora problem, inte bara idrottsliga problem. Att ligga ohjälpligt sist i den allsvenska fotbollstabellen efter nio omgångar är självklart inget man räknat med. Tyvärr har ju ÖIS drabbats av två kännbara avbräck då både Marcus Allbäck och Alvaro Santos drabbats av långvariga skador, två anfallar som kunde betytt att laget istället hade haft en säker mittenplacering.

                              
                                    Derbymatchen mot Häcken, förlust med 1-0

Som om inte detta skulle vara nog med elände så drabbas klubben dessutom av ett gäng "supportrar" som beslutat sig för att lägge ytterligare sten på en redan tung börda. De vandaliserar klubbens nyrenoverade fastighet ÖIS-gården genom att slå sönder och spreja slagord på byggnaden, ett verk av en samling idioter som tror att detta är hjälpen klubben behöver i en redan jobbig situation.

Lättast vore att påstå att detta nidingsdåd är utfört av totalt intelligensbefriade ungdomar som inte förstår bättre. Är inte säker på att det är så enkelt, risken är att det i främsta ledet finns några väl medvetna och drivande personer som tror att detta är ett sätt att angripa fotbollsproblemet. Att exempelvis få bort tränaren Janne Carlsson från sitt uppdrag genom att förstöra klubbgården ser antagligen de här ligisterna som realistiskt och smart. Tyvärr ett alltför vanligt påtryckningsmedel idag, hot och våld (skapar respekt) är vad många ungdomar är uppväxta med.

Bara att hoppas att man får tag i dessa idioter, risken finns annars att det blir ännu värre ligistdåd, det känns självklart otäckt att veta att det går "stôllar" lösa, tokar som kan förstöra så oerhört mycket om de får hållas. IDIOTER!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0