Vargarna invaderar gator och torg

Var på torget i Lidköping på lördagsförmiddagen och anfölls av en flock vargar med huggtänder stora som elefantbetar, vargar som inget hellre ville än att jag skulle låta mig luras av deras lockrop inför EU-valet. Efter att ha läst ett antal artiklar i tidningarna på senare tid och fått klart för mig vilka fantasisummor dessa EU-parlamentariker har i enbart förmåner har jag full förståelse för att de gör i stort sett vad som helst för att bli invalda i denna ekonomiska maktidioti.

                                                 
                                                        Skojarnas marknad...


Bara reseersättningarna ger en svensk EU-politiker möjlighet att spara runt 35 000 kronor i månaden. Alltså SPARA efter att ha rest till normalt biljettpris. Ingen redovisning av faktiska kostnader, enbart uppvisande av boardingkort räcker för att få ut ersättningen. Skandal är ett lindrigt uttryck i sammanhanget och då skall man veta att detta är bara en av alla förmåner som våra parlamentariker har. En namngiven svensk erkände att han kunnat spara runt 1,3 miljoner kronor bara på resor sen 2006. Han skänkte dock dessa pengar till behjärtansvärda ändamål vilket inte många gör.

Att det mer eller mindre utdöda Folkpartiet dessutom kämpar med näbbar och klor för att få till stånd ytterligare en folkomröstning om införande av euro istället för vår svenska krona är ytterligare en sak att reagera över. Folkomrösta tills resultatet blir det önskade, det är major Björklunds demokratirecept. Att hans lokala partikollegor skriver insändare och debattartiklar i ämnet är ytterligare ett bevis på att partiet är halvt panikslagna, det gäller att hitta nåt att debattera, om inte är risken stor att de blir uppätna av den glupska moderatvargen i alliansmenageriet.


Kommentarer
Postat av: Oven

Ja du Ronny. Det finns bara ett parti vars EU-representanter lever som de lär. Tänk på det när röstsedeln skall ner i urnan.

Vänsterpartiet- din EU kritiska röst!

2009-05-24 @ 23:05:50
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0