Önskar Vägverket livet ur MC-åkarna eller...?

Nu får det ta mig fan vara nog på besparingar! Vägverket tillsammans med många andra aktörer kampanjar för stora pengar hur man arbetar för den så kallade nollvisionen. En vision som man emellanåt och när det passar fullständigt skiter i, det gäller att i första hand spara pengar.

                                          
                           Detta riskerar att bli följden av besparingarna...

Det som på senaste tiden retat mig så till den milda grad är det Vägverket kallar vägförbättringar men som jag väljer att kalla vägsabotage, alltså en lastbil med sprutmunstycke på en kranarm som fläckvis sprutar olja/tjära eller vad det nu är på vägen och därefter lägger ett lager fint grus över detta. Därefter är det klart enligt Vägverket, vägen lagad och fin för en billig penning eftersom vi trafikanter får sköta resten av arbetet, det vill säga köra åt skiten med stenskott och annat som följd.

Om inte detta är nog så vill tydligen Vägverket ta livet av oss MC-åkare, har själv varit riktigt illa ute vid ett par tillfällen i vår. Man kommer in i en kurva i normal hastighet och upptäcker plötsligt att mitt i kurvan har man lagt detta livsfarliga rullgrus på vägen. Ingen varningsskylt, ingenting som talar om att det är fullständigt livsfarligt för oss tvåhjulsåkare. Istället verkar det som om man på rent jävelskap börjar med lagningen i kurvor, det blir självklart mer spännande på det sättet.

Finns det ingen ansvarig på Vägverket som själv är MC-åkare? Nån som åtminstone har den minsta aning om vad denna väglagningsmetod kan ställa till med. Verkar inte så, eller så har han blivit ålagd att hålla käften då pengar skall sparas.

GÄRNA NOLLVISION MEN FÖRST OM NÅN ANNAN BETALAR, RISKEN ÄR ATT VI MC-ÅKARE FÅR BETALA MED LIVET!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0