Sparbanken Lidköping Arena, en höjdare

Första besöket i evenemangshallen gav mersmak. Ett fantastiskt bygge där vi kommer att få många högtidsstunder oavsett vad som serveras. Att bandyn kliver upp ett par snäpp är väl knappast nånting att diskutera, förutsättningarna för att det skall presteras bra bandy gör att vi åskådare kommer att få en helt annan upplevelse för våra pengar.

                                
                                             En vacker byggnad enligt min åsikt

Vad gäller andra arrangemang så finns nu de möjligheter som tidigare saknats i stan. Detta borde göra de flesta både entusiastiska och tacksamma, förhoppningsvis förhåller det sig så även om gnällspikarna är de som hörs mest i debatten. Det är väl ofta så att den som gillar en sak brukar tiga och samtycka. En arenabyggnad av Sparbanken Lidköping Arenas klass skall väl förhoppningsvis kunna användas under hundra år framöver och behöver väl därför inte vara fullbokad med arrangemang innan den är färdigbyggd vilket vissa tycks tro.

                  
                     Här på läktaren kommer jag att tillbringa många spännande timmar

Efter alla turer kring hanteringen av Vänersborgs Arena måste det kännas tillfredsställande för ansvariga för Lidköpings kommun och Backgårdens Bygg att konstatera att man har full kontroll på bygget, både tidsmässigt och ekonomiskt. Bra jobbat.

Att inytresset för bygget är stort har vi ju förstått tidigare och ingen behövde ändra på denna inställning efter att ha sett tillströmningen de dryga två timmar dagens visning pågick. En strid ström av intresserad knallade runt i arenan och jag tror de flesta liksom jag var imponerade av bygget. Nästa besök blir på annandag jul, då blir det liv i luckan kan man förutsätta.
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0