Maud går till väders - vilket lyft för Sverige

Nu ljusnar det på den politiska himmelen igen. Många applåderar och gör vågen, vissa ställer rent av till med ett sjuhelsickes firande i kräft- och surströmmingstider. Varför undrar säkert någon som inte varit vaken det senaste dygnet. Enkelt, i kölvattnet på Christer Fuglesangs rymdutflykt säger rymdminister(???) Maud Olofsson att hon gärna skulle vilja göra en rymdfärd. Herrejesus säger jag upprymd, kan det vara sant att vi kan så enkelt kan bli av med denna människofientliga skapelse utan att behöva lyfta ett finger, bara sätta kärringen i en rymdfarkost, trycka på knappen och vips är hon väck. För ingen kan väl ha planerat en återfärd för denna rymdfarkost i så fall??

                                    
             Vilket lyft för Sverige om rymdministern vill ta en enkelresa

Tyvärr är det väl inte så enkelt, hon kommer med säkerhet att fortsätta att klättra som en klängros på Reinfeldt-spaljen ett tag till. Kan bara hoppas att småborgerligheten har börjat ruttna i portmonnän hos vissa grundlurade medborgare den senaste tiden. Om inte är det bara att läsa om cheferna på gamla skuldtyngda kylskåpstillverkaren Dometic i Motala där 200 personer riskerar att sägas upp. Cheferna erbjuds bonusar på runt 800 miljoner kronor för att driva företaget vidare, det saknas tydligen inte pengar i bolaget i alla fall.

Även här är det totalruttet, men det finns säkert småborgare som försvarar detta också bara man får kalla sig Moderat vilket tydligen är fiiiiiiint för vissa, även om de inte har mer än det besvikna flinet i ansiktet kvar då månadslönen är slut och tandläkarräkningen skall betalas.

Kommentarer
Postat av: Oven

Lite ironiskt med Fuglesang som bespottar den offentliga sektorn i Sverige men ändå är beroende av densamma (NASA) för att komma ut i rymden.

2009-09-07 @ 09:12:13
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0