Extra skatt på socker men inte på valfläsk

                                                      
                                                        

                                                 
Passa på att stoppa i er rejält med godis i helgen, snart blir det extra skatt på socker om vissa hälsoprofeter får som de vill

GLAD PÅSK önskar jag alla bloggläsare. Hoppas långfredagen bjuder på lite fler aktiviteter än vad som var fallet då vi 40-talister var barn. Då gjorde långfredagen verkligen skäl för namnet, det var en bedrövligt lång fredag, allting var ju stängt utom möjligen kyrkodörren. Idag är ju denna fredag i princip som en vanlig affärsdag, krogarna och nöjesställena kör för fullt och kyrkan får även denna dag stå tillbaks för allt det världsliga.                                             

Måste bara få plocka med lite valfläsk så här i förbigående. Kan inte låta bli att höja på ögonbrynen en aning då Alliansen så lägligt inför det stundande valet meddelar att man är beredda att satsa 61 miljarder kronor på vägar och järnvägar i landet. Det intressanta är inte antalet miljarder, det intressanta är att denna miljardsatsning sträcker sig fram till 2026 om jag inte tar fel. Inget knussel där inte, hoppas bara att "finanserna tillåter" som Anders Borg brukar uttrycka det när det gäller andra vallöften.

Hade inte tänkt ta upp nåt politiskt spörsmål i denna påskhälsning men alla vet hur lätt det är, det finns ju en sjö att ösa ur. Ursäkta! Alltså, Glad Påsk och ha en bra helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0