Solen värmer, våren känns i kroppen eller hur....?

Äntligen vår och den fösta riktiga MC-turen är avklarad. Påskaftonens premiärtur runt Kinnekulle var faktiskt riktigt behaglig även om temperaturvariationerna fortfarande är stora på olika platser. Lidköping är fortfarande kallt jämfört med exempelvis Götene, skiljde säkert 6-7 grader vilket märks ganska tydligt när man sitter på hojen vid den här årstiden.
 
                              
                              Snart dags för midsommarfirande på Filsbäck igen


Passade samtidigt på att ta en titt på våran campingplats på Filsbäck och konstaterade att det går att ställa vagnen på plats kommande helg. Snön som bara för några dar sen låg kvar är nu i det närmaste borta så det är bara att sätta igång med "camparjobbet".                                 
                                               
Åkte senare på eftermiddagen bil från Lidköping till Sjöberga vid sjön Vristulven och även då var det stor temperaturvariation. Drygt fyra riktigt kalla grader i sta`n medan det i Sjöberga var tolv härliga vårgrader där solen kändes sådär varm och behaglig som den skall kännas på våren. Detta innebar att vi kunde sitta ute ända till halv sju och bara gôtta oss. Till och med ett litet intellligenstest i form av tipspromenad gjorde att både kroppen och knoppen fick sitt.

Vad påskdagen bjuder på är fortfarande en öppen fråga. Kanske hojen åker fram även idag, återstår att se vad humöret säger. 

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0