Betalar Villaspelarna entré i hallen?

Det går framåt med stormsteg. Nu kan man äntligen betala bandybiljetterna med bankkort i biljettkassorna utanför Sparbanken Lidköping Arena. 

                                
                                      Villaspelarna betalar av på sina lönekontrakt


Stora annonser i dagens NLT visar Villa-spelarna Henrik Larsson och Linus Rönnqvist som glatt berättar att nu kan de använda kort då de skall betala. Oj då, tänker jag, måste även spelarna i Villa betala inträde då de skall in för match. Nä, skämt åsido, de menar naturligtvis att de kan betala med sina kort i bland annat restaurangen vilket mer förklarar annonsens utformning. En pilsner eller två före matchen mot Katrineholm kanske ger den inspiration som behövs för målfabrikationen??

                                                 
                                          Anja, ett fenomen i den alpina världen


För övrigt är det bara att lyfta på hatten för Anja Pärsson, definitivt en av de tuffaste tävlingsmänniskor jag upplevt. Att ena dan krascha våldsamt i störtloppsbacken för att nästa dag återigen åka störtlopp i nästan samma backe plus ett slalomåk utöver detta är bara så vansinnigt stort så det går inte att förstå för en vanlig dödlig. Imponerande och ofattbart i samma mening. Att överhuvud taget kunna stå på benen efter en sån vurpa är bara det imponerande egentligen.

Ser att helgens hästhoppningar hos LRK med över 500 starter är inställda på grund av det väntade ovädret under speciellt lördagen. Ett klokt beslut av tävlingsledningen, det är inte vare sig trevligt eller ens försvarbart att ge sig ut på igensnöade vägar med varken hästlastbil eller vanlig hästtransport. Synd om LRK som missar sin traditionellt fina tävlingshelg samt naturligtvis ett stort ekonomiskt avbräck. 
 


Kommentarer
Postat av: Emily

Jag hoppas att du fortsätter med att skriva nya inlägg till din sida - den har verkligen potential :)!

2011-07-13 @ 04:53:24
URL: http://djurförsäkring.net
Postat av: Ronny

Tack, alltid trevligt med uppmuntrande synpunkter. Kanske börjar kasta åsikter omkring mig igen vad det lider, just nu är det tyvärr tvärstopp i den kreativa halvan av klotet. Ha det bra.

2011-07-13 @ 08:49:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0