Anna Haag kan bli en väckarklocka för Villa

ETT SUPERGRATTIS TILL ANNA HAAG SOM KÄMPADE SIG TILL EN SILVERMEDALJ I OS.

Anna Haag bevisade ikväll att det är nuets bedrift som gäller, inte vad som åstadkommits tidigare eller vad man INTE åstadkommit tidigare. Ett jävlar anamma utanför det vedertagna ger en silvermedalj i ett OS-lopp som kryllar av stjärnor, vissa till och med med gamla urlakade steroider i kroppen. En kanonprestation av denna för bara ett par månader sen okända supertalang. GRATTIS!!!!   


                                               
                                                 Dagens stora glädjeämne


Villa LIdköping borde köpa ett knippe trisslotter
Ibland har man tur ibland inte. Hoppas att Villa Lidköping inte spelade bort sina turlotter i kvällens match mot Katrineholm. Slagpåsen i årets elitserie i bandy Katrineholm mot Villa Lidköping i Sveriges finaste bandyarena kan bara sluta på ett sätt. Javisst ja, det skall ju spelas om det först, inte enbart kolla i tabellen och tidigare resultat. Villas match ikväll går väl knappast till historien som den mest sevärda. För många av oss gamla bandystofiler kom tvivlet krypande då Katrineholm var på väg att ställa till det för hemmalaget. Att det trots snöoväder kommer runt 2500 personer till arenan är helt fantastiskt. Hur många hade kommit i ovädret om matchen spelats på utomhusbanan? Kanske 700 tappra själar.

                                              
                                                  Det räcker inte med en vacker entré...

Att Johan Andersson efter matchen påstår att det aldrig var nån fara på taket är bara skitsnack. Det hade med lite otur kunnat bli ett annat ljud i skällan om Katrineholm haft lite mer flyt den sista delen av matchen. Nu kan man tacka Sandviken för fjärdeplatsen i serien, Sandviken som spelar tills domaren blåser oavsett vad resultattavlan visar.

Edsbyn i kvartsfinal, kanske en önskemotståndare om vi tänker efter. Villa har alltid haft svårt mot hälsingelaget men visst kan det vara dags att besegra slutspelsspöket efter många försök. Att Edsbyn har några spelare på skadelistan kan ytterligare förbättra Villas chanser, annars tror jag att det är skit samma, Villa har allt att vinna i kvartsfinalen oavsett motståndarnas laguppställning. Bara för grabbarna att fatta att man äntligen har en jättechans att knäppa Edsbyn på näsan. Upp till bevis, det är nu det börjar.

En liten kuriosaberättelse från kvällen drabbning. Innan Katrineholm gör sitt fjärde mål träffar bollen i en takstol och spelet skulle naturligtvis blåsts av. Vi 2500 personer på läktarna såg detta men ingen av de tre domarna på isen. En svag domarinsats innebar för det första mål därefter utvisning för olämpligt uppträdande för en Villaspelare. Slutsatsen blir att en riktigt klantig domarinsats drabbar Villa, först genom ett regelvidrigt mål därefter med en utvisning. Det som ibland kallas för spelförståelse fanns inte hos domare Franzén den här kvällen. I ärlighetens namn inte annars heller!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0