Villa/Lidköping tänker smart


                                           


Läser att Villa/Lidköping skrivit 5-årskontrakt med Daniel Andersson, Jesper Bryngelsson och Peter "Prinsen" Karlsson. Samtidigt har föreningen uttalat målsättningen att vinna SM-guld inom fem år. Återstår att se hur många gnällspikar som kommer att raljera om Villas oförmåga efter detta? Själv känner jag en enorm tillförsikt, att man utan att blinka redovisar en klar och tydligt målformulering där man preciserar vägen till den kalkylerade framgången.

                      
  Peter "Prinsen" Karlsson           Jesper Bryngelsson                     Daniel Andersson

-Vi tror på det vi gör säger Jonas Johansson i Villa och jag tror också på det man gör. Klubben visar att det är upp till de egna ungdomarna att satsa för att bli nånting, att man skrivit långa kontrakt med tre spelare med stjärnglans är en perfekt morot för alla de bandyungdomar som varenda dag, med hjälp av alla ideellt arbetande ledare, kämpar för att bli just som sina idoler. Vi vet ju att ungdomarna tar efter sina förebilder, vilket ställer stora krav på A-lagsspelarna i allmänhet och lagets frontfigurer i synnerhet.

Att Villa beslutat att inte kasta sig in i pengakarusellen med etablerade "stjärnor" utan bygga från grunden med unga spelare som har framtiden för sig känns rätt. Att det redan finns och framledes kommer att utvecklas förmågor på nära håll är ingen vågad tanke, vi vet ju vilken fantastisk ungdomsverksamhet som finns i Lidköpings bandyföreningar. Sen är jag övertygad om att det även kommer spelare utifrån som gärna vill ta chansen i Villatröjan.
 
Låt oss hoppas att föreningen Villa/Lidköping BK får arbetsro och lyckas ingjuta den framtidstro i alla intresserade, en framtidstro som kan bära hela vägen inom fem år. Vi är många som väntar och hoppas!

Kommentarer
Postat av: Oven

Tjena Ronny,

ja vi hoppas väl att det vänder redan i morgon. Skulle tro att det är ett revanschsuget gäng som äntrar isen då.

2008-11-18 @ 19:35:52
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/
Postat av: Karinscha

Hörde på stan att Prinsen använder bollen som ett litet gosedjur, han släpper den aldrig. Möjligtvis lånar han ut den till sin vän Bryngelson emellan åt,de är ju schyssst! Men, de andra lekkamraterna får bara sorgset se på. Tyvärr finns det bara en av den på planen, så är ju reglerna och då är det inte lätt att göra rätt!

2008-11-21 @ 19:32:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0