Hästhoppning hela helgen

Det kommer att bli långa dagar på Lidköpings Ridklubb i helgen. Klubbens regionala hoppning har som vanligt lockat en mängd hoppryttare till Lidköping vilket naturligtvis är jättekul. Sen att det blir långa dagar för funktionärer, hästskötare, ryttare, ja alla inblandade är egentligen bara positivt. Över 800 starter på två dagar gör att det blir ganska sena kvällar, speciellt för de som stannar kvar exempelvis på lördagen för ombyggnad av banan till söndagshoppningen som börjar redan klockan åtta på morgonen.

                                                      
                                                       Full fart med full kontroll...

Som tur är så finns det alltid funktionärer som är beredda att jobba oavsett tidpunkt på dygnet vilket är ett krav för att en tävling av den här storleken skall fungera. Det är många händer och fötter som behövs för att arrangemanget skall flyta på, banbyggare, banpersonal, domare, veterinär, hovslagare, cafeteriapersonal, parkeringsansvariga, uppstallningspersonal och allt vad det nu kan vara.  

Hoppas att allt flyter på som det brukar, då kommer även denna tävlingshelg att kunna summeras i positiva ordalag. Vi hörs efter tävlingen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0