Dags att ändra bloggmallen

Kände för att ändra bloggdesignen en aning. Lite renare och framförallt slippa ha texten vänster-högerställd vilket ger lässvårigheter emellanåt med tokiga mellanslag och allmänt svårläst. Nu blir det ändring, hoppas det utfaller till belåtenhet.

                                                    
                                        Samma bloggare men i annan design
        
För övrigt kommer jag att kommentera och fundera som vanligt, det är betydligt svårare att ändra på. Synpunkterna finns där och är till för att dela med sig av, det saknas som regel inte underlag, det räcker med att sätta sig en kvart franför tv:n eller läsa en tidning så finns det alltid nåt att ha synpunkter på. Eller varför inte en runda på sta´n, då hittar man också det där lilla som måste kommenteras. 

Hur var det han sa den norrländske pessimisten Eriksson, "det räcker med att vakna på morronen så är den dan förstörd", eller "om man tappar smörgåsen i pottan så kan man ge sig fan på att den ramlar med smöret ner".

Hoppas vi fortsätter att träffas på min opretentiösa blogg, det kanske ändå kommer fram ett och annat korn att plocka upp. Ha det bra, vi hörs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0