Något för Guinness rekordbok

Skrev häromdagen att det var dags för arbete hos Lidköpings Ridklubb. Hoppades att det skulle komma många flitiga medlemmar som kunde hjälpas åt att tömma 114 gästboxar på spån. Det är ett arbete som kräver sin man/kvinna, varje box är trots allt runt 12-15 kvadratmeter och innehåller ganska många stora skottkärror med spån.

                                                 
                       Lidköpings Ridklubb bör komma med i Guinness Rekordbok......

Lördagseftermiddagen blev något utöver det vanliga, efter två(!) timmar var allt klart, 114 boxar rengjorda, allt spån bortforslat till värmeverket och varje box noggrannt decinficerad. Lastbilen som körde de stora containrarna hade fullt upp att hinna med lastmaskinerna och traktorskoporna som fyllde på utan att ens tänka på paus. Prata om effektivitet, något för Guinness Rekordbok som någon sa. Då hade alla dessutom hunnit fika under tiden. Visst dammade det och alla såg ut som gråpudrade spöken men inga sura miner för det, kanske man såg fram emot kvällens klubbträff på Lindärva Pub och chansen att få skölja dammet ur strupen. 

En eftermiddag som visade vad som kan åstadkommas med klubbkänsla, organisation, vilja och lite arbetslust. Hoppas alla känner som jag; det här gör jag gärna igen!  Framförallt kan vi med stolthet ta emot gästande hästar den 28 februari-1 mars då klubben har regionala hästhoppningar i dagarna två. Om det blir som vanligt denna senvintertävling så kommer de flesta av gästboxarna att behövas, LRK är en tävlingsarrangör som alltid lockar ryttare och hästar av hög klass. Vi hälsar redan nu välkomna till en fin tävlingshelg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0