Villa är på gång, det är nu det gäller!

Äntligen fick vi se den bandy vi saknat denna säsong. Ett Villa där hela laget verkade ha bestämt sig för att nu j-ar är det dags att gå ut och visa var skåpet skall stå. Skridskoåkning som på den "gamla goda tiden", fart och bollsläpp som vi inte trodde fanns kvar. Gripenspelare som långa stunder fick agera rundningsmärken, målen ramlade in med jämna mellanrum. Att det blev tre hemmamål på straff var bara en följd av att Gripens försvar inte hängde med då hemmalaget satte fart.

                       
                          Katten, vilken straffskytt.... !                Henrik kan även spela bandy...


Jesper Bryngelssons straffskytte 100%-igt liksom det mesta av det han uträttade på isen, Henrik Larssons bästa match denna vinter, fantastiskt som vikarierande halv där han får utrymme för sitt spelsinne och fina åkning och därigenom vågar utmana och gå hela vägen som han gjorde vid flera tillfällen. På samma sätt jobbade Mattias Jansson på högerkanten som även han vågade utmana och skapa flera riktigt fina chanser framåt. Peter "Prinsen" Karlsson fick äntligen ut lite av sina åkningar, snirklar och vrider ut och in på motståndarna, skulle bli ännu bättre om passningarna kom lite tidigare men det går inte att kritisera honom för detta en sån här kväll.

Martin Berggren som vanligt stor och svår att överlista, han var till och med tvungen att vid ett tillfälle rulla ett utkast till en Gripenspelare i straffområdet för att få ännu en chans att visa sin klass, spektakulärt! Kul att se Per Fahlén på isen igen, han kommer att tillföra en del då han kommit ikapp, nu väntar vi bara på Daniel Andersson också så kan resten av säsongen bli riktigt trevlig för alla som kastats mellan hopp, förtvivlan och uppgivenhet så här långt.




 


Kommentarer
Postat av: Oven

Bara att hålla med :-)

2009-01-14 @ 09:13:09
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0