VILLA -vad hände egentligen?

Kollade tv-programmet "På spåret" ikväll och en av ledtrådarna anspelade på "Lidköpings stolhet" där svaret var bandylaget Villa. Att programmet var inspelat före kvällens match mot Edsbyn var nog tur det annars hade man fått ändra ledtråden, förnedringen är total, stoltheten är rejält naggad i kanten.

16-2. Vad i glödheta hände egentligen? Att förlora på Ön mot starka Edsbyn är inget konstigt men att förlora med 16-2 är förnedrande. Ett mål var femte-sjätte minut är inget annat än förnedring oavsett hur många som var borta ur den ordinarie uppställningen. Ordinarie förresten vad är det, hela säsongen så här långt har ju förryckts av skador, skador och ännu fler skador och sjukdomar. Med den tunna trupp som Villa förfogar över så håller det inte mot riktigt kvalificerat motstånd men som sagt, 16-2 får bara inte hända även om det tidigare i Edsbyn blivit större siffror ändå.

Skall bli intressant att få ta del av matchanalysen, både från ledning och pressen, det är trots allt en elitseriematch och inte en match i skolturneringen "bästa femman" eller nåt liknande. Nu gäller det att bita ihop. Har tidigare hört att träningen inte håller nån vidare hög klass och det verkar mer och mer besannas, andra halvlek av de flesta matcherna har ju varit riktiga bottennapp så att träningsdosen är skral verkar inte vara taget ur luften precis.

Än finns det chans att reparera det skamfilade ryktet men då är det banne mig dags att nånting görs. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0