Sverige, ett paradis för rufflare!

Likadant varenda sommar, år efter år återkommer dessa irländska så kallade asfaltsläggare och ställer till förtret på olika håll i Sverige. Försöker lura fastighetsägare och andra att köpa deras tjänster, tar betalt i förskott och struntar sedan i att utföra jobbet. Rufflarna bor i husvagnar och försöker komma in på vanliga campingplatser men blir för det mesta stoppade vilket innebär att de fricampar på olika ställen. Läste senast att de gjort Utsikten på Kinnekulle till sin egen camping.

                                             
                         Tillslag mot dessa rufflare som stjäl och bedrar...

Polisen avhyste igår ett gäng från en plats i Göteborg där ordningsmakten fick sätta hårt mot hårt innan de fick iväg packet som bara drog vidare mot Halland. Nu har de dykt upp i våra trakter och man undrar hur länge de skall få hållas innan man skickar hem dom dit dom hör hemma nämligen Irland. Sverige är fantastiskt, här är det tydligen bara att komma och köra sin bedrägliga verksamhet utan att vi gör ett skit. Att polisen skickar iväg dom från ett ställe till ett annat är väl knappast nånting som gör att vi slipper dessa lurendrejare, de fortsätter ju sin verksamhet med ordningsmaktens goda minne. Släng ut skiten ur landet så kanske vi i fortsättningen slipper resurskrävande insatser från polis och andra.

Ingen tillfällighet att Sverige blivit ett tillhåll för diverse mer eller mindre skrupelfria personer, det kostar ju inte ett skit att åka dit, det verkar närmast vara en slags tjuv-och-polis-lek -TA FAST-SLÄPP-TA FAST-SLÄPP. Det enda positiva är väl i så fall att det skapar arbete, men polisen verkar ha fullt upp ändå med sina sinande resurser.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0