Nu gäller det, hopp eller förtvivlan är frågan

Att bli anförtrodd en så grannlaga uppgift som att tippa V75 för ett tiotal personer kan vara både inspirerande och skrämmande. Har precis gnuggat färdigt geniknölarna och lyckats klämma fram ett system som givetvis skall ge oss ett rejält tillskott i kassan. Nu är det bara att vänta och hoppas, hoppas att hästar och kuskar gör vad de skall och att framförallt Järvsöfaks och Jan-Olof Persson gör vad som krävs. Då är det bara att håva in slantarna.

Såg förresten att kommunen har avverkat skogen vid ridhuset för att kunna börja anläggandet av nya rasthagar för Lidköpings Ridklubbs hästar. Efterlängtat och välkommet, nu är det bara att vänta på reaktionerna från våra kommunala trädkramare, vissa små signaler har redan framförts om denna "skövling" som nån valde att kalla det. Avverkning för ett speciellt behjärtansvärt fritidsändamål är väl en bättre och mer sansad beskrivning enligt mitt sätt att se på saken.

Nu är det väl också dags att börja varna för översvämningskatastrofer, Vänern har ju de senaste dagarna stigit med 15-20 centimeter vilket enligt nutidens rubriksättare torde innebära nån form av katastrof i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0