Nu är vi tydligen lika kungen och jag

Svininfluensan gör oss alla lika, oavsett samhällsstatus påstår våra så kallade kvällstidningar och skickar ut braskande rubriker om hur likställda vi alla är då det blir tal om att vaccinera sig mot den befarade spridningen. "Varken kungen eller Reinfeldt kommer att få gå före i vaccineringskön" skriver tidningarna och menar att de vackert får vänta på samma sätt som vi vanliga dödliga.

                                                    
                                                          Riktigt grisigt minsann....

Driver dessa tidningsdrakar med oss eller vad är avsikten egentligen. Ingen kan väl ändå vara så korkad att han eller hon tror på detta skrivna spektakel? Är det nån som inbillar sig att kungen och hans familj går till vårdcentralen och köar för att få bli vaccinerade. Eller att statsministern slår följe med Maud Olofsson till samma vårdcentral och ber att få en spruta mot svininfluensan. Risken att just de drabbas av svininfluensa är väl i och för sig större än för många andra om ni förstår vad jag menar så för den skull kanske de borde gå före ändå.

                                                           
                                                   Verkligheten överträffar oftast dikten...

Nog om detta, nu är det viktigare saker som gäller. Såg på morgonens tevenyheter att FBI gjort en stor razzia och plockat in ett 40-tal toppolitiker och judiska rabbiner i New Jersey anklagade för korruption. Bland annat har man handlat med mänskliga organ, fått människor att sälja exempelvis en njure som sedan sålts vidare med enorma förtjänster för dessa skrupelfria rufflare. Kanske detta kan bli en skrämmande väckarklocka för andra med samma korrupta levnadsstil, både i USA och på andra håll i världen. Bara att hoppas på att detta är starten på en världsomspännande razzia mot dessa Sopranosliknande personer och organisationer. Finns säkert många som känner att det bränns under fotsulorna för tillfället på många håll i världen.

Kommentarer
Postat av: Oven

Oftast är det dessa typer som gapar högst efter frihet för individen. Egoismen exemplifierad!

2009-07-24 @ 11:53:52
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0