Borås tingsrätt utmärker sig igen

Nu har Borås tingsrätt utmärkt sig än en gång. Kanske verkar som om jag fått en avog inställning till just denna juridiska instans och det stämmer precis. Efter en mängd uppmärksammade domar är det inte så märkligt att reagera. 

                                           
                                Här inne huserar det skarpa hjärnor...?

Den här gången gäller det en boråsare som gripits etthundrafemtio (150) gånger för olika trafikbrott sedan 80-talet. Senaste gången efter att under en polisjakt kört på en kvinna i bil och försökt köra över en polis som försökte stoppa hans framfart. Vad händer, jo Borås tingsrätt släppte mannen med motiveringen att det inte förelåg nån större risk att återfalla i brott.  

Är det sant eller..., nu har han återigen ertappats med att rattfull köra en lånad bil som dessutom var lastad med misstänkt stöldgods. BORÅS TINGSRÄTT, VAKNA FÖR H.. innan nån blir ihjälkörd av denne trafikmarodör. Etthundrafemtio gånger och inte återfallsbenägen, nu är det dags att slå en sjutumsspik i tingsrättsdörren och stänga eländet, det måste väl ändå finnas nån som kan hantera en sån här person innan nån stackars oskyldig stryker med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0