REKLAM! Vi ses på Ljungen torsdag 26/3

Bryter för REKLAM!!
Du som är dagledig måste bara ta chansen att besöka Ljungens dagcenter på Rådagatan torsdagen den 26 mars klockan 14.30. Du kommmer att få lyssna till gamla goda låtar, självklart lite nyare också, kanske sjunga med i några och dessutom få höra en och annan trevlig och givetvis sann berättelse ur verkliga livet. Dessutom serveras det kaffe med våffla för 20 spänn, ett pris som knappast behöver avskräcka något.

     

Vi som skall se till att ni trivs, förutom kaffet förstås, är undertecknad dragspelare tillsammans med eminente gitarristen, sångaren och berättaren Jörgen Åhman. Varje gång vi får chansen att spela i dessa sammanhang känns det som en utmaning. Att få spela på ställen där man vet att underhållning är uppskattad av alla är oerhört inspirerande, det ger oss oftast lika mycket, eller mer, än dom vi spelar för.

Tänk att få den här chansen att göra reklam för sig själv, dessutom GRATIS, det är inte illa. Bloggandet kan ibland vara av rent kommersiell karaktär, inte bara ett sätt att lasta av sig sina innersta eller ibland ytliga tankar och upplevelser. Nu gäller det att leva upp till alla utfästelser också, men å andra sidan är det ju upp till publiken att hjälpa till, det är ju ni som medverkar till att det blir en trevlig eftermiddagsstund. VI SES OCH HÖRS!

Kommentarer
Postat av: Oven

Hej du glade spelman. Vill du se på ett riktigt gammalt akordion och kanske bedöma vad det är och från när o.s.v. Ett riktigt kuriosainstrument alltså.

2009-03-25 @ 22:05:03
URL: http://ovenordstrom.webblogg.se/
Postat av: Ronny

Hej Ove



Självklart, det vore en höjdare. Bara att bestämma när var och hur, låter skitspännande.

2009-03-25 @ 22:19:21
URL: http://ronson.blogg.se/
Postat av: Helena

Lycka till idag! Om jag inte varit 35 mil bort hade jag kommit direkt! Om inte annat för våfflan =)..

När vi hörs får du berätta, så klart blir ni uppskattade! Tar du med munspelet?

2009-03-26 @ 07:49:37
Postat av: Ronny

Hej Helena



Bröderna Cartwrights munspel får stanna hemma. Detta fantastiska instrument som jag använde i Vara Konserthus i tisdags är aningen för sofistikerat för eftermiddagens framträdande. Ha´t så bra.

2009-03-26 @ 08:26:44
URL: http://ronson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0