Vara Konserthus blir Horse Arena

Vara Konserthus görs om till Horse Arena för en kväll. I morgon tisdag kommer nämligen Bröderna Cartwright inridande i Konserthuset i form av After Shave och Anders Eriksson. Efter succén i Kajskjul 8 i Göteborg kommer dessa fantastiska cowboys tillsammans med den "Ofattbara Orkestern" ridande till Vara och genomför enligt reklamen en "galopperande upplevelse" som de fyra Ponderosahjältarna. Får väl hoppas att grabbarna inte har riktiga hästar på scenen, det får vänta tills Vara Horse Arena är klar, då kan man kanske komma tillbaka med ett mer levande hästinslag.

                                                   
                         Ranchen Ponderosa flyttar till Vara för en kväll...

Har fått förmånen att bli inbjuden och ser fram emot en kväll med denna fantastiska cabarétkonstellation, det kommer säkert att bjudas på en och annan godbit av dessa rutinerade herrar. För att gardera sig om underhållningen inte lever upp till ställda förväntningar så får dessutom alla i publiken ett munspel i present så möjligheten - eller risken - finns att vi kommer att ta över underhållningen om grabbarna på scenen inte klarar att leva upp till förväntningarna. Hur som helst så räknar jag med en riktig helkväll i skrattets tecken.

                                                   
                                              Nånting för Evenemangshallen...?

Kanske motsvarande byte kan göras i framtiden då Vara Horse Arena står klar om nåt år? En konsert av nån känd operaprimadonna i hästarenan kanske vore nåt. Eller varför inte Irving Berkins klassiska Annie Get Your Gun, det vore väl nåt att spela i ett hästpalats på varaslätten. Eller som sagt, Bröderna Cartwright med After Shave som återkommer på riktiga hästar, den som lever får se.

Ännu en tanke dyker upp, detta kanske vore några arrangemang som skulle kunna genomföras i Lidköpings nya Evenemangshall. Det är bara att spåna på, det kommer säkert att finnas idéer framöver, skall bli spännande att följa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0