Stefan Holm fick uppleva en bandyhöjdare

"Gamle" höjdhopparen Stefan Holm visste vilken match han skulle välja för att få se riktig bandy. Han lämnade Värmland för Västergötland för att titta på bandygodis och fick se en härlig bandyuppvisning på Lidköpings Isstadion mellan hemmalaget Villa-Lidköping och Hammarby. Två av sveriges bästa bandylag, utomhus i bra väder, en domare som lät bandykunnandet avgöra och dessutom enskilda prestationer på högsta nivå gjorde att både Stefan Holm och jag kunde gå hem med ett leende på läpparna.

                                        
                              Andersson & Karlsson hade en trevlig afton

Att framhålla nån är egentligen att göra nån annan orättvisa i ett LAG där varenda liten kugge passade in i maskineriet. Visst måste man ändå våga nämna några enskilda speciella insatser. "Våra"  båda Anderssöner går bara inte att glömma bort i ett referat, Martin Johansson är en försvarsklippa med en underbar spelförståelse och härliga framtidsutsikter, Martin Berggren i målet måste nämnas. Ja som alla märker så går det att räkna upp den ena efter den andra. Självklart vinner man inte fyra raka matcher i Elitserien om inte laget är starkt.

                                                           
            Kent Edlund, en av flera i en välfylld nyckelknippa för att låsa upp dörren till framgång

Ytterligare en kugge som bara måste nämnas är nye tränaren Kent Edlund. En person som fått Villa att förstå vilka resurser man förfogar över och som fått alla att dra åt samma håll. Han kan bli guld värd då det börjar "ta emot" som det självklart kommer att göra framöver, han verkar vara den som har förmågan att krama ut det bästa av var och en genom att ställa rejäla men rimliga krav.

Jonas Johansson är ytterligare en kugge som kanske lätt glöms bort men som skapat en helhet i föreningen som tidigare saknats. Det finns många som skall ta åt sig äran för en fantastisk start på en ny era i Villas historia. En fungerande organisation är grunden till framgång, tidigare underskattat men numera har allt fler förstått sammanhanget.

Tänkte först skriva några korta rader om kvällen bandyupplevelse men det är som vanligt svårt att sluta då den euforiska känslan av oövervinnerlighet infinner sig. MEN...se upp för Vänersborg på fredag, varning utfärdad!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0