Villa-Lidköping har hittat rätt, inte bara på plan

Har just kommit hem efter att ha jobbat en stund i kiosken i Villa-caféet på Isstadion. Innan Villatruppen klev på bussen fick jag en liten pratstund med bland andra Mattias Nilsson som nästan lovade att komma hem med två poäng. Alla är friska och pigga i ben och huvud, ingen influensa ställer till det, än så länge i alla fall.


                                               
     

Ett glatt gäng pensionerade Villaiter passade på att äta en bit mat innan de gav sig iväg till Vänersborg Arena. Sällan har väl hörts så mycket positivt som idag, alla som varit med under många år är otroligt imponerade av dagens Villa. Framförallt hur man fått till ledarstaben, hur fysträning kombinerad med teknik och taktik genomförs på ett sätt som aldrig förekommit förut. Som Bertil "Belle" Arvidsson uttryckte det, "laget 2006 var riktigt bra men det fattades det där lilla extra i trängda situationer, det lilla extra har man hittat nu". Så rätt han har, nu tar alla ett kollektivt ansvar som aldrig tidigare.

Visst kommer det bakslag men det ingår också i planeringen, bakslagen skall vara så få som möjligt då når man framgång. Hela Villagänget, spelare, ledare gamla Villagrabbar, publik och andra intresserade visar att föreningen har hittat rätt med sin vision. Nu återstår att visa IFK Vänersborg vem som för tillfället regerar i väst. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0