Villastart med mersmak - på onsdag är det upp till bevis

Villaseger i Katrineholm med 15-3 är väl inget att klaga på. Kanske inte Katrineholm skall räknas till lagen som skall kunna ställa till besvär för varken Villa eller några andra men som alltid är det skönt att börja med en seger. Den som kan sin historia vet att nykomlingar ofta kan vara svåra att hantera så här i inledningen av serien. Därför är det bara att tacka för uppvisningen oavsett om Katrineholm/Värmbol som sagt knappast kommer att vara nåt större hot för nåt av lagen i årets högstaserie.

                                 
                                   Välkända ryggtavlor

Nu väntar en riktig värdemätare på onsdag då SAIK kommer på besök till Isstadion, ett SAIK som inledde med en storseger mot Edsbyn. Skall bli riktigt trevligt att få ta plats på västra läktaren och hoppas på bra väder och bra bandy. Att det blir fartfyllt behöver vi väl knappast tvivla på, två lag som har vassa anfallare brukar kunna bjuda på många målchanser och många mål. Hoppas bara det är Villa som gör flest, det skulle vara en säsongsstart som skulle få många att haja till en aning.

Såg att LAIK C-lag eventuellt skulle spela i hallen om man lyckats göra klar isen, kanske till och med C-lagen kan få lite publik på detta sätt. Vet inte hur stor möjligheten är att isen är klar men tydligen ganska snart i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0