Betala i tid annars....

Banker och försäkringsbolag är i särklass Sveriges största lurendrejare! Hur kan vi år efter år bara se på då dessa rufflare utan skrupler roffar åt sig våra pengar. Dessutom med fullt stöd från alla håll, både staten och granskande myndigheter sitter med armarna i kors och bara låter eländet fortgå. Att Anders Borg nu i valtider föreslår en översyn och eventuell extra skatt på bankernas vinster är enbart ett spel för galleriet.

                                                    
                                                Anders Sundström, Vd för

                                                      
                                                gör bort sig ännu en gång...                                                        
                                       
        
Senaste "avslöjandet" är att försäkringsbolagen If och Folks(k)am tar ut en högre premie för den som vid något tillfälle haft en betalningsanmärkning. Motivet är att dessa personer inte är lika pålitliga som andra. Precis som om den som fått en betalningsanmärkning skulle löpa större risk att krocka med bilen eller få den stulen. Helt horribelt.
                                     

Trots att jag själv inte råkat ut för orättvisan gör den mig ändå riktigt förbannad. Främst för att det återigen är LO och TCO-ägda Folksam som står för orättvisan. Det var inte länge sedan man snodde pengar för pensionärerna genom att kraftigt minska utbetalningen till den så kallade begravningsförsäkringen. Även detta utan att först meddela vad man höll på med. Dags att LO och TCO går in och slår näven i bordet eller ser till att sälja ut sina ägarandelar. Då skulle i alla fall våra fackliga representanter kunna se sina medlemmar i ögonen och slippa sitta i knät på dessa giriga och totalt likgiltiga pengaförvaltare.

Men som vanligt sitter väl tyvärr även dessa folkets makthavare med armarna i kors och ser till att de själva har sitt på det torra. Att representera den vanliga människan (mer än på papperet) är inte alltid så intressant, det kan ju betyda att man inte platsar i de fina salongerna och det är det väl knappast nån av dessa som vill riskera. Som sagt, rufflarna finns där pengarna finns.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0