Dina Arena - Sparbanken Lidköping Arena 3-4

Dags att börja uppladdningen inför kvällens drabbning mellan Edsbyns IF och Villa Lidköping i Dina Arena i Edsbyn. Kommer att tillsammans med förhoppningsvis ett par hundra andra bandyvänner följa den tevesända matchen i Sparbanken Lidköping Arena! Alltså i Restaurang Villa där Expert fixat storbildsskärm och restaurangen serverar mat och dryck till oss som väljer att inte sitta hemma framför burken.

                                     
                             
Ett trevligt initiativ som jag hoppas ger ytterligare skjuts åt den för tillfället redan fartfyllda lidköpingsbandyn. Sedan återstår naturligtvis att Villa lyckas bryta den tråkiga bortahistorien mot Byn, Hälsingelaget har ju tyvärr blivit ett riktigt spöke för Villa som förlorat med stora siffror under de senaste åren. Efter hemmasegern mot Byn med 7-0 så borde väl ändå kvällens match ha alla förutsättningar att bli både jämn och fartfylld. Två spelande lag med noggrannt försvarsarbete och ändå med en rejäl portion anfallsglädje bör innebära en trevlig publikmatch där Villa vänder hem med full pott. Mitt tips får bli 4-3 i Villafavör. Daniel 2, Johan 1 och Jesper 1. Så enkelt kan det va´ för den som förstår sig på bandy??

                                     
                                  Det blir en tuff match mellan dessa Arena-giganter ikväll
 

Kan säkert bli bra drag både i Dina Arena och Sparbanken Lidköping Arena ikväll, tack och lov ställer ju inte vädret till det i alla fall. Om nu inte våra avreglerade elleverantörer bråkar med leveranserna, de "hotar" ju mest varje dag med att elbehovet är större än tillgången vilket kan leda till avbrott. Men det är klart, vad gör man inte för att kunna skjörta upp priset och därmed vinsten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0