Trevlig fredagsunderhållning

Restaurang Villa i Sparbanken Lidköping Arena, fredag kväll med god mat, trevlig stämning och mycket folk. Bandy på TV4 Sport via storbild och en fantastiskt bra bandymatch, vad mer kan man begära? Jo självklart att Villa hade plockat med sig två poäng hem från Edsbyn. Trots Edsbyvinst så skall Villa ha all heder av sin insats, visst hittade vi några individuella misstag men det är ju oftast detta som avgör matcher. Lyckas man få till det där sista tuffa klivet in i straffområdet så kommer Villa att bli oerhört svårstoppade i ett slutspel.

                                         
                                           Bra insats trots förlusten...
  

Bara att ladda om och plocka poäng i kommande matcher. Möjligen kan man också hoppas få tillåtelse att själva få chansen att avgöra utan att domartrion som oftast vill vara de som spelar förstafiolen skall ha en avgörande betydelse. Jonas Kkandell överraskade väl inte precis, han dömde som han brukar, det vill säga knappast nån utvisning i första halvlek för att i andra hitta alla möjliga utvisningssituationer där kompensationsspöket tar tag i hans aningen klena spelförståelse.

Men så är det, bandy går fort, det gäller att hänga med och fatta snabba beslut både för spelare och domare. Bara att erkänna att det är mänskligt att göra misstag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0