Hästar, bandy, skrivelser...mycket är det

Måndag morgon och en ny vecka att ta tag i efter en natt i sta´n. Det har inte blivit många såna nätter sen första veckan i april, tror det var tredje övernattningen, resten av tiden har tillbringats på Filsbäcks Camping.

                       
                                             Arkivbild på en höghoppande Bing

Efter att ha gjort ett par besök på Grevagårdens Ridanläggningar i helgen och kollat in barnbarnet Amandas femårige Bing som framgångsrikt tävlat i Champion of the Youngster, det vill säga hopp-SM för unghästar, så är det dags att ta itu med de mer vardagliga sysslorna igen.

Vadå, du är ju pensionär, vad gör en sån mer än springer ivägen i affärer eller retar sig på ohyfsade ungdomar undrar säkert några av er?? Jo det skall jag tala om, först är det en noggrann genomläsning av NLT, Lidköpingsnytt.nu, GT samt AB i nämnd ordning. De tre sista avisorna i nätform. Gäller att hålla sig uppdaterad vad som hänt och händer i sta´n med omnejd. Klockan tio kommer en representant för vår livaktiga pensionärsklubb från BAHCO/SNA Europe för att vi skall utforma en inbjudan till den traditionella höstlunchen. Som ni säkert märker så är det fullt program, i alla fall måndag förmiddag.

Javisst ja, var ju även i Arenan igår och bevittnade Villa Lidköping i säsongspremiären mot GAIS, nykomlingen i högsta serien. En premiär som var sådär, ja ungefär som man kunde förvänta sig. Vissa ljusglimtar men annars inga speciella besked om vad vi har att vänta i vinter. Skall väl inte begära mer första matchen, "det är ju inte nu dom skall vara som bäst" brukar det ju heta ända fram till slutspelet. 7-2 visar väl ändå att det finns förhoppningar om en trevlig bandyvinter. 

Som sagt, mycket är det för en dagledig. Får se om jag hinner skriva några rader i veckan, förhoppningsvis lite mer genomarbetade än detta flummiga inlägg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0