Väder och hästhoppning på programmet

Tänkte bara förmedla några tankar kring detta med väder och vind. Har den största tilltro till yr.no, alltså Norges motsvarighet till SMHI och följer deras rapportering ganska flitigt. Hörde förresten att i Norge är det tvärt om, där hyser man betydligt större tilltro till SMHI och deras rapporter. Vet inte vad det kan bero på men det brukar ju sägas att det är omöjligt att bli profet i sin hemstad, respektive hemland.

                                     
                                         Regnet lyser liksom solen med sin frånvaro


Trots att yr.no visar regn mellan kl 18-24 så sitter jag fortfarande ute och skriver då klockan är 19.30 och det är alldeles stilla, 19 grader och UPPEHÅLL! Hur svårt kan det vara att "spå" väder egentligen?

                                
                                           Bing med Rickard Rådås gör det svåra enkelt 

Har även varit i Grevagården i eftermiddag och sett på hästhoppning. Champions of the Youngsters, en nationell tävling för unghästar där mitt barnbarn Amandas femårige Bing, med Rickard Rådås som chaufför för dagen, lotsade runt denne härlige häst på en riktigt tuff bana till en felfri runda. KANON!! Kan påpeka att även Malin Baryard-Johnsson red felfritt i samma klass.

Imorgon är det dags igen, vad jag förstår så är det bara att köra på, Bing är på ett strålande hopphumör. Håller tummarna.


Kommentarer
Postat av: Lena

Va bra han är, Bingen!

Och det är tävling idag me´? Får gå in och titta på deras hemsida och se när, men man blir väl kvar på jobbet...Lycka till-spark till både dig pappa och Bing! Vi hörs

2011-08-26 @ 07:15:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0